Preskoči na vsebino
Ikona za telefon +386 2 250 57 50 Ikona za E-pošto info@tend.si Ikona za Facebok orgtend Ikona za Instagram tend_doo PODPORA
Meni
 
01.06.2022

Cisco security

V kolikor ste se spraševali ali imate lahko vse varnostne rešitve pod enim »dežnikom« je odgovor DA.

V današnjem času je še posebej pomembno, da imajo zaposleni, ki delajo od doma, še večjo kibernetsko varnost. Zaposleni potrebujejo varnost pred napadi in vdori, ne glede na to kje in na kateri napravi delajo. Za varnost je potrebno poskrbeti pred, med in po vdoru.

Cisco je zaradi svojega izjemno širokega in celovitega nabora tehnologij, tudi varnostne rešitve razvil na celovit način. Rezultat je koncept varovanja na več nivojih in preko celotne komunikacijske poti. Sodelovanje s Ciscom zato uporabniku zagotavlja pokrivanje vseh področij informacijske varnosti.

Cisco ponuja štiri različne rešitve s katerimi varno pošiljate in prejemate podatke, ustavite dostop do zlonamernih  spletnih strani, preverite identiteto uporabnikov na daljavo in zavarujete naprave pred zlonamernimi vdori. Jih poznate?

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client - omogoča varno delo od doma, ne glede na napravo.

Cisco Umbrella varuje uporabnike pred zlonamernimi spletnimi stranmi ne glede na to, ali je uporabnik priključen v omrežje ali ne.

Cisco DUO preveri in potrdi uporabnikovo identiteto, preden dovoli dostop do aplikacij.

Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints ustavi zlonamerne vdore v omrežje preko osebnih naprav in ustavi napredne grožnje.

« Nazaj na prvo stran Arhiv novic