Preskoči na vsebino
Ikona za telefon +386 2 250 57 50 Ikona za E-pošto info@tend.si Ikona za Facebok orgtend Ikona za Instagram tend_doo PODPORA
Meni
 
17.02.2020

ORG. TEND na 56. Zlati lisici

Že več kot 15 let pomagamo pri uspešni izpeljavi tekem za Zlato lisico, ki je tradicionalna mednarodna smučarska tekma za svetovni pokal za ženske.

Že več kot 15 let uspešno skrbimo za informacijsko podporo tekmam svetovnega pokala za Zlato lisico, ki je letos zaradi slabih snežnih razmer, bila prestavljena iz Maribora v Kranjsko Goro.

56. Zlata lisica je na svojem osmem gostovanju v Kranjski Gori potrdila organizacijske sposobnosti mariborskih organizatorjev, ki so se rekordno hitro preselili izpod Pohorja pod Vitranc in v Kranjski Gori izvedli najboljšo tekmo svetovnega pokala v tej ”nori” zimi.

Štejemo si v čast, da smo lahko sestavni del uspešne organizacijske zgodbe.

Če pogledamo še na športno plat dogodka je v veleslalomu zmagala Alice Robinson, še posebej smo ponosni in veseli za našo Meto Hrovat, ki je dosegla odlično 3. mesto, ki sta ga dopolnili tudi Tina Robnik s šestim mestom in Ana Bucik s štirinajstim.

Na nedeljskem slalomu je po napaki Anne Swen-Larsson tik pred ciljem, slavila Petra Vlhova (druga iz sobotnega veleslaloma). Meta Hrovat je končala na enajstem mestu, Ana Bucik pa na enaindvajsetem.

Vsem iskreno čestitamo!

« Nazaj na prvo stran Arhiv novic