Preskoči na vsebino
Ikona za telefon +386 2 250 57 50 Ikona za E-pošto info@tend.si Ikona za Facebok orgtend Ikona za Instagram tend_doo PODPORA
Meni
 
22.10.2021

Tend na konferenci Adria Security Summit 2021

Tend se je v Beogradu predstavil na največji konferenci in razstavi v Južni Evropi – Adria Security Summit – posvečeni varnosti.

Dogodka se je udeležilo več kot 70 razstavljavcev. Naše podjetje je uspešno predstavilo rešitve Frogblue za pametne objekte v kombinaciji z Mobotix video nadzornimi rešitvami. Organizirali smo tudi posebno predavanje Smart Buildings in sodelovali na okrogli mizi na temo Disruption within the supply chain and projects implementation difficulties.

Predvsem je bil dogodek namenjen vpogledu v trenutno stanje varnosti in drugih panog, kot so, pametna mesta, mobilnost, kibernetska varnost, … Zelo pomembna je bila tudi razprava, ki trenutno v času pandemije najbolj vlada svetu – motnje v dobavnih verigah.

Dogodek smo izkoristili tudi za sklepanje novih poslovnih odnosov, krepitev sodelovanja in izmenjavo izkušenj ter strokovnega znanja z eminentnimi varnostnimi strokovnjaki.

Podjetje ORG. TEND d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - Vavčer za udeležbo na mednarodnih forumih.
« Nazaj na prvo stran Arhiv novic