Preskoči na vsebino
Ikona za telefon +386 2 250 57 50 Ikona za E-pošto info@tend.si Ikona za Facebok orgtend Ikona za Instagram tend_doo PODPORA
Meni
 
28.04.2020

Tend pomaga tudi v času novega koronovairusa.

Podjetje TEND pri svojem poslovanju, čuti odgovornost, da je redno dejavno na dobrodelnem področju.

Z našim dobrodelnim udejstvovanjem želimo doseči občutne spremembe na boljše, zato smo tudi v obdobju krize z novim koronavirusom priskočili na pomoč našemu dolgoletnemu poslovnemu partnerju – Univerzitetnemu kliničnemu centru Maribor, ki v teh težkih časih COVID-19 pandemije, opravlja neprecenljivo delo za vse nas.

V Urgentnem centru smo prostovoljno posodili in namestili termovizijsko kamero Mobotix Mx-M16TB-R079, ki omogoča merjenje temperature obraza ob vstopu. Kamera ob morebitni zaznavi povišane temperature, ta dogodek naznani s kratkim piskom in sporočilom v sprejemno pisarno. Termovizijska kamera je postavljena v okolje le kot dodatna pomoč pri zaznavi morebitne  povišane temperature osebe, ki vstopa v posebno občutljiva območja v bonišnici in ne kot edini način merjenja temperature mimoidočih.

Enak model kamere je prav tako zelo uporaben za zaznavanje povišanih temperatur v določenih industrijskih procesih (pregrevanje motorjev...), zelo hitro zaznava dvig temperature in s tem preprečitev samovžigov na deponijah in seveda za nadzor objektov in okolice v popolni temi.

mx Thermal Technology Quick

« Nazaj na prvo stran Arhiv novic