Preskoči na vsebino
Ikona za telefon +386 2 250 57 50 Ikona za E-pošto info@tend.si Ikona za Facebok orgtend Ikona za Instagram tend_doo PODPORA
Meni
 
17.05.2022

Vabilo na 13. mednarodno konferenco "Dnevi korporativne varnosti"

Kot srebrni pokrovitelj se tokrat ORG. TEND vključuje v 13. konferenco "Dnevi korporativne varnosti". Konferenca je hibridne oblike, torej se delno odvija v živo (31. maj v Kranju - Kongresni center Brdo) in delno on-line (1. junij).

Mednarodna konferenca »Dnevi korporativne varnosti« predstavlja tematsko znanstveno in strokovno srečanje vseh, ki se srečujejo s problemi upravljanja varnostnih tveganj v sodobnem varnostnem okolju. V okviru konference bo potekala podelitev pomembne nagrade z nazivom "Slovenian Grand Security Award".

Tend predstavlja računalniško strojno učenje in inteligentne video tehnologije v eni skupni rešitvi.

Cilj konference je predstaviti najnovejša spoznanja in raziskovalne ugotovitve, primere dobre prakse ter primere uspešnih prenosov znanj v prakso, omogočiti neposreden stik med teoretiki in praktiki ter pospešiti razgrinjanje in reševanje aktualnih problemov s področja korporativne varnosti.

Več informacij o programu, prijavi in lokaciji dobite na spletni strani Inštituta za korporativne varnostne študije www.ics-institut.si.

« Nazaj na prvo stran Arhiv novic